.
  • Serial: 100 ani de Audi - 100 ani de Motorsport. Episodul 1 - Audi AG evoca o istorie triumfala





    100 ani de Audi - 100 ani de Motorsport.

    In acest serial dedicat centenarului Audi va voi prezenta pentru inceput punctele culminante ale istoriei marcii: cele mai insemnate momente din motorsport sub semnul celor patru cercuri.

    Legenda de argint: Seria C a lui Auto Union, cu o caroserie aerodinamica, face parte din automobilele cu cel mai mare succes din Motorsportul Audi.


    Audi AG evoca o istorie triumfala

    Privind in urma la evenimentele motorsport la care a participat Audi de-a lungul timpului, pot spune ca evoc o istorie glorioasa, deoarece succesele sportive au pus in valoare marca Audi de la bun inceput. Prin participarile confirmate cu victorii la Cursele Alpilor Austrieci din 1911 pana in 1914, fondatorul August Horch a reusit intr-un timp record sa faca numele Audi recunoscut pe plan international.

    Constructorul Auto Union AG - care s-a format prin unificarea in 1932 a lui AUDI, DKW, HORCH si WANDERER - a pus accent pe cursele auto inca de la inceput cu scopul de a creste gradul de popularitate a marcii. Auto Union 'Silberpfeile' a ramas o legenda vie in memoria colectiva pana in ziua de azi. La Audi au contat dintotdeauna performantele sportive, iar inovatiile sunt traduse pe asfalt, in plan real, cu o viteza uluitoare si sunt supuse imediat testelor de forta si sportivitate.

    100 de ani de 'Progres prin tehnologie'. Niciunde in lume, acest crez nu este verificat mai dur, mai fara mila, decat in sporturile auto. Weekend de weekend, in toata lumea, an de an, pana se implineste un secol. Cei 100 de ani incununati de succesele Audi pe pistele de curse din intreaga lume au intarit increderea in propria forta, si, in acelasi timp, stabilesc criteriile pentru urmatoarele sarcini de lucru. Fiecaer victorie este un tel nou, dar si un nou inceput, este un triumf prin care stacheta este ridicata si mai sus. Este marturia celor patru cercuri in sport!




    Va astept sa urmariti intreg serialul in articolele urmatoare.



    Episodul 2: 1914 - Audi Seria C - castigatorul curselor Alpilor

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.