.
  • Proiect social: 'Sa ne intoarcem privirea catre ei'





    Biblioteca Judeteana ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea este alături de Radio DADA si revista DADAlog în derularea proiectului social 'Sa ne intoarcem, privirea si catre ei'.

    Intrucat institutia nostra va numara printre oamenii de bunacredinta cu care avem convingerea ca putem discuta despre aceasta varianta de ajutor si sustinere a copiilor foarte buni la invatatura, dar proveniti din familii sarace, va propunem spre studiu, informatiile necesare despre modalitatea de sponsorizare si conditiile de intrare in program. Orice peroana fizica sau juridica poate alege sa sponsorizeze un copil pe o perioada de minim un an, cu suma de 100 lei pe luna pentru elevii din clasele I-VIII si 200 lei pe luna pentru elevii de liceu. Acesti bani vor ajunge la copii sub forma bunurilor de care acestia au nevoie, iar sponsorul va primi un raport al acestor achizitii.
    Conditia pentru intrarea in program este ca venitul mediu net pe membru de familie sa fie mai mic de 300 lei/luna, iar in urma depunerii dosarului se va face o ancheta sociala.

    Pentru selectie, dosarul trebuie sa cuprinda:
    - o cerere de intrare in program semnata de parintii copilului sau reprezentantii legali ai acestuia, in care sa se descrie situatia copilului
    - copie dupa certificatul de nastere sau buletinul copilului
    - copie dupa cartea de identitate a parintilor/reprezentantilor legali
    - adeverinta de la scoala sau liceu cu precizarea anului de studiu
    - copie dupa foaia matricola din ultimul an
    - adeverinta de salariu sau cupoane de pensie/somaj/declaratie pentru cei fara nici un venit pe ultimele 3 luni
    - recomandare din partea unui profesor de la scoala la care invata copilul

    Dosarele se depun la sediul DADA MUSIC, str. Eroilor, nr. 1A (in spatele Primariei Focsani, in incinta COPY SHOP), in atentia responsabilului de program:

    Irena Stoenescu - telefon: 0726/326.993

    Rugamintea noastra este aceea de a ne sprijini in identificarea potentialilor copii pentru a fii sponsorizati. Va multumim si, va rugam sa primiti consideratia nostra pentru interesul manifestat in derularea acestui program social.



    Sursa: Biblioteca Judeteana 'Duiliu Zamfirescu' Vrancea

1 comentarii:

  1. Anonim says:

    mult succes irena in a-i exploata pe altii /.....

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.