.
  • Parteneriat interinstitutional pentru prevenirea, monitorizarea si combaterea violentei in familie



    În perioada 25 noiembrie-10 decembrie se va desfăşura Campania pentru prevenirea, monitorizarea şi combaterea violenţei în familie.





    În acest context, Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu”, a semnat un protocol de colaborare cu D.M.P. S. Vrancea şi Inspectoratul de Poliţie Vrancea, în urma căruia se vor derula acţiuni de informare, ce au ca scop imediat, prevenirea violenţei în rândul tinerilor prin elaborarea şi difuzarea de materiale documentare, accesul şi schimbul reciproc de informaţii între persoanele desemnate să instrumenteze cazurile de violenta domestică şi a violenţei în rândul tinerilor şi distribuirea de materiale cu caracter educativ de promovare a valorilor, a comportamentelor şi a atitudinilor non-violente.


    În holul Sediului Central al Bibliotecii Judeţene „Duilui Zamfirescu” Vrancea este deschisă o expoziţie de informare pe acest subiect ce cuprinde materiale informative puse la dispoziţie de D.M.P. S. Vrancea şi Inspectoratul de Poliţie Vrancea, desene realizate de elevi ai Liceului e Artă „Gh. Tăttărâscu” Focşani şi o expoziţie de carte tematică din colecţiile Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” . ( bibl. Maria-Cristina Olaru).




    Director: drd. Teodora Fîntînaru
    Relaţii Publice: bibl. Maria-Cristina Olaru

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.