.
  • CSM Focsani 2007 participa la Campionatul national de karate SKDUN pe echipe


    Sambata 21 noiembrie 2009 se va desfasura in Bucuresti, in sala 'Lucian Grigorescu', Campionatul National de karate SKDUN pe echipe.




    CSM Focsani 2007 va participa la aceasta competitie cu o delegatie formata din 26 de sportivi ce vor concura atat in probele de kata - maiestrie tehnica cat si kumite -lupta directa cu un adversar. Clubul focsanean se va prezenta cu 13 echipe la proba de kata si 8 echipe la proba de kumite. Echipele de kata sunt formate din 3 sportivi care trebuie sa execute un kata sincron in timp ce echipele de kumite sunt formate tot din 3 sportivi dar fiecare lupta individual cu cate un sportiv din echipa adversa...castigatoare fiind cea care are cel putin 2 victorii din 3 meciuri.Categoriile sunt facute in asa fel incat sa le dea sansa tuturor sportivilor (in special celor mai mici si incepatori) sa se afirme, categoriile find facute dupa varsta si greutate. Echipa focsaneana antrenata de sensei Daniel Fusaru are in componenta sportivi nascuti chiar si in 2003.

    'Am trei "printese" de 6, 7 si 8 ani si sunt tare mandru de ele, dar si trei baietei la fel de talentati tot asa de mici', afirma antrenorul.


    Echipa CSM Focsani 2007 sectia arte martiale:


    BAIETI
    NEDELCU TIBERIU
    MOCANU ADRIAN

    PARASCHIV ANDREI

    MUREA STEFAN

    SFETCU ANDREI

    NISTOR FLORIN

    PANTAZICA DRAGOS

    TUDORAN CATALIN

    CIOBOTARU LEONARD

    BUSUIOC ANDREI

    MOCANU ALEXANDRU

    TOADER ALEXANDRU
    BORS EMANUEL

    HIRCAN DORIAN

    NEMUT LAURENTIU

    ENACHE MADALIN

    ALPREOTESEI BOGDAN

    DOCHIOIU GEORGE
    PANCIU GEORGE

    CHIPAILA CLAUDIU

    CIOBANU MIHAI


    FETE


    PARASCHIV IRINA
    CIONTU ALICE

    POPOVICI GABRIELA

    VORNICESCU ZENAIDA

    ARGINTEANU ANDREEA


    Antrenori: Sensei Daniel Fusaru si Senpai Marius Pahoni.




    "Din pacate e primul concurs in care nu voi putea fi cu echipa mea acolo sa-i sustin, dar vreau ca ei sa stie ca sunt alaturi de ei, ma gandesc la ei tot timpul si sunt sigur ca ma vor face mandru (sunt plecat din tara o perioada la niste cursuri de pregatire). Echipa va fi condusa de Senpai Marius Pahoni. Sper ca sportivii mei sa-mi faca un cadou frumos de ziua mea - pe 25 noiembrie implinesc 30 de ani, si sa castige cat mai multe medalii la acest campionat. Mult noroc!!!"



    Sursa: Daniel Fusaru

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.