.
 • Test drive virtual cu prototipul electric e-tron de la Audi

  * In decembrie Audi lanseaza un simulator auto pe PlayStation®Home
  * Prezenta marcii Audi intr-o lume virtuala

  * Audi tv disponibil acum prin PlayStation Home  Ingolstadt/Focsani – Fanii Audi vor putea conduce prototipul e-tron pe PlayStation Home incepand cu sfarsitul anului 2009. Audi este primul producator auto care si-a dezvoltat aici propriul spatiu virtual, cunoscut sub denumirea Audi Space. Audi e-tron, un automobil sport de inalta performanta cu un motor complet electric, a fost prezentat la Salonul Auto International (IAA). Incepand cu luna decembrie, acesta va fi disponibil pe simulatorul auto Vertical Run din cadrul Audi Space.

  Pasionatii de curse vor putea sa vada in curand conceptul de conducere Audi al viitorului pe PlayStation Home, un serviciu de socializare prin jocuri 3D destinat comunitatii PlayStation 3. Modelul e-tron se deplaseaza pe circuitul de curse tridimensional din Vertical Run, fiind propulsat de patru motoare – cate unul pe fiecare roata. Jocul va fi disponibil exclusiv in noul Audi Space pe PlayStation Home.  „Majoritatea tinerilor capata prima experienta de conducere din jocurile video,” a explicat Kai Mensing, responsabilul pentru jocuri video si lumi virtuale in cadrul departamentului de marketing online al Audi. „Prin intermediul Audi Space, ne putem prezenta marca acestui grup tinta intr-un mediu interactiv extrem de incarcat de emotii si ne putem astfel demonstra motoul „Vorsprung durch Technik” (Progres prin Tehnologie) prin intermediul cursei e-tron virtuale.”

  Obiectivul jocului Vertical Run este de invinge concurenta intr-o competitie cu mai multi jucatori prin colectarea unei cantitati suficiente de energie electrica si evitarea greselilor de conducere la bordul modelului e-tron, pentru a atinge cea mai ridicata viteza posibila. Desi toti utilizatorii PlayStation Home vor putea avea acces la Audi Space – cu turnul central ce aminteste de orase importante precum Shanghai sau Chicago – apartamentele Audi de deasupra orasului vor fi disponibile numai celor mai buni soferi.

  Utilizatorii nu trebuie sa astepte pana cand jocul Vertical Run va debuta online in Audi Space pentru a gasi informatii. Rapoartele Audi tv sunt deja disponibile in cinematografe in cadrul PlayStation®Home. In 2010 in Audi Space va fi adaugat continut Audi suplimentar. Producatorul de software VEEMEE LLP din Marea Britanie este responsabil de implementarea experientei virtuale. Pentru a accesa Audi Space incepand cu luna decembrie, jucatorii PlayStation®3 pot descarca gratuit PlayStation®Home pe propriile console. Pentru informatii suplimentare referitoare la PlayStation Home, vizitati pagina www.playstation.com.


  Sursa: Porsche Romania / Scorpion

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.