.
 • Rezultate Audi in Motorsport


  Audi R8 LMS este castigator la Campionatul european

  FIA GT3: Victoriile modelului Audi R8 LMS fac parte din rutina campionatelor nationale. Noul automobil sport AUDI AG GT3 a repurtat acum prima victorie si la nivel international: germanii Christopher Mies si Christopher Haase au castigat intr-un mod convingator ambele curse ale Campionatului european FIA GT3 de la Portimão (Portugalia) impreuna cu echipa Phoenix Racing Audi R8 LMS, preluand astfel conducerea in clasamentul general al campionatului. Nicolas Armindo si Cesar Campanico (echipa Rosberg) s-au indreptat catre pozitia secunda in clasamentul general, dupa ce in prima cursa au ocupat locul cinci.

  Echipa Kolles straluceste in cadrul competitiei

  LMS: Echipa Kolles a stralucit la finala seriei Le Mans de la Silverstone, intr-o lupta incitanta. Dupa ce Christijan Albers a ratat calificarea, olandezul si coechipierul sau danez, Christian Bakkerud, au luptat pe traseu in masina lor Audi R10 TDI, ajungand din ultima pozitie a grilei sa termine cursa pe locul cinci. La finalul cursei de 1000 de kilometri, cei doi se aflau cu un singur tur in urma invingatorului. Al doilea automobil R10 al echipei Kolles a terminat al saselea.  Mai multe puncte pentru Rasmus Marthen

  JTCC: La patru saptamani dupa prima sa victorie din cadrul Campionatului suedez de turisme pentru juniori (JTCC), Rasmus Marthen a castigat si mai multe puncte. Suedezul de 16 ani, care a reprezentat echipa de juniori a pilotului de teste Audi Mattias Ekström in cadrul curselor de la Knutstorp, a ocupat pozitia a cincea si a patra cu modelul sau Audi A3. Marthen detine pozitia a saptea in cadrul campionatului ce va dura pana la week-end-ul final de la Mantorp Park.


  Sursa: Porsche Romania / Scorpion

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.