.
 • Programul cluburilor de engleză şi franceză  Clubul de franceză are un nou voluntar, Mihaela Fetcu, profesor de limba franceză la Şcoala Cârligele.

  Învăţăceii de limba franceză sunt norocoşi şi răsfăţaţi pentru că vor avea încă un profesor voluntar de limba franceză. Mihaela Fetcu, de la Şcoala Cârligele ni s-a alăturat anul acesta cu multe idei frumoase de predare şi stimulare a interesului pentru limba franceză. Împreună cu Steluţa Bătrânu, primul profesor voluntar de franceză, vor face echipă, iar cei înscrişi vor putea veni la club la ambele profesoare care vor aborda metode de predare şi activităţi diferite.

  Aseară la prima întâlnire cu membrii cluburilor au venit aproximativ 30 de participanţi, mulţi dintre cei înscrişi urmând a ne contacta ulterior pentru a definitiva grupele de lucru. Au rămas fideli membrii de anul trecut care abia aşteptau să înceapă cluburile şi să se reîntâlnească cu prietenii pe care i-au cunoscut aici. Şi părinţii au avut ocazia să se reîntâlnească şi să discute, bucuroşi că piticii au cerut singuri să vină din nou la cluburi, fără insistenţele parinteşti cu care suntem obişnuiţi de obicei.

  Şi la engleză, Alina şi Ionelia şi-au refăcut grupele şi şi-au stabilit programele de club.
  Mai jos vă scriu orarul cluburilor, cu menţiunea că la engleză, momentan nu se mai fac înscrieri, însă la franceză, doritorii încă mai pot opta pentru un loc de membru.

  PROGRAM CLUBURI:

  ENGLEZĂ

  GRUPA ALINA BADIU
  Marţi: 16.00 – 18.00

  GRUPA IONELIA BOBARU
  Joi: 16.00 – 18.00


  FRANCEZĂ

  GRUPA MIHAELA FETCU
  Luni: 15.00 – 16.00

  GRUPA STELUŢA BĂTRÂNU
  Miercuri: 14.00 – 16.00


  Membrii deja înscrişi sau cei care vor să se înscrie la franceză se pot adresa pentru detalii la Centrul de Limbi Străine din str. Republicii nr. 8 (vizavi de Parcul Bălcescu) sau la telefon 0237-231161. Persoana de contact, Anamaria Cătănoiu, coordonator Centrul de Limbi Străine.  Coordonator Centrul de Limbi Străine: Anamaria Cătănoiu

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.