.
  • Zilele ariei protejate "Focul Viu"

    In perioada 4-6 septembrie 2009 in cadrul proiectului "Focul Viu - un brand national" finantat de MOL Romania si Fundatia pentru Parteneriat se vor desfasura Zilele Ariei Protejate "Focul Viu de la Andreiasu".



    Program


    Pe parcursul celor 3 zile se vor derula urmatoarele activitati:

    - Actiunea eco-protectiva "Rangeri Juniori in alerta" prin care cei 35 de rangeri juniori impreuna cu comisari ai Garzi de Mediu vor determina participanti la manifestari "sa nu lase urme".
    - Simpozion la Focul Viu la care se vor dezbate teme legate de fenomenul geologic si de administrarea ariei protejate.
    - Tabara de creatie "Focul Viu by night" va reuni odata cu lasarea intunericului iubitori ai muzici folk din tara. Si-au anuntat participarea in cele doua seri de vineri si simbata artisti precum Tica Luminare membru al trupei Karma dar si alti interpreti care au mai urcat pe scenele festivalurilor organizate de Asociatia pentru Dezvoltare Durabila "Focul Viu".
    - Proiectii video pe timp de zi pentru Rangerii Juniori dar si pe timp de noapte pentru spectatorii din jurul focului realizate de catre Mihai Cernat membru al Clubului Alpin Roman si vechi colaborator al asociatiei noastre.
    - Drumetie in imprejurimi pentru a vedea alte 4 locuri unde exista emanatii de gaze insotite de curgeri noroioase dar si lacul aparut in urma unei alunecari de teren relativ recente.
    - Info chiosc in care se vor distribui materiale de promovare a ariei protejate dar si materiale puse la dispozitie de Agentia de Protectie a Mediului Vrancea si Garda de Mediu.

    In organizarea Zilelor Ariei Protejate "Focul Viu de la Andreiasu" si-au mai adus contributia Primaria Andreiasu de Jos, Directia Silvica Focsani si Directia pentru Tineret Vrancea care va organiza un piknic pentru invitatii la manifestari.

    Tot in perioada zilelor ariei protejate vom lansa o pagina web dedicata fenomenului geologic si ariei protejate ce va putea fi vizitata pe siteul asociatiei www.addfoculviu.ro


    Sursa: Florea Ioan - presedinte ADD Focul Viu

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.