.
  • 'Şcoala de altădată' - expozitie inedita organizata de Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu”




    Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, a pregătit pentru public o expoziţie inedită, cu titlul „Şcoala de altădată”.
    „Privim şcoala, de fiecare dată cu alţi ochi , întâi ca elevi păşind timid, mai târziu ca părinţi sau îndrumători ai elevilor, iar biblioteca este întotdeauna alături de drumul acesta, mereu în schimbare al elevului şi al şcolii.
    Expoziţia care cuprinde peste 70 de exponate, doreşte să readucă în inimile focşănenilor un strop din atmosfera şcolii de altădată, cu tot ceea ce era bun şi simplu, cu rechizite aparţinând diverselor perioade de timp, începând cu diplome de merit din anul 1932, cu jocuri, jucări, caiete şi cârţi ale copilăriei din anii `50 - `80, cu oracole şi caiete de amintiri, carnete de note şi fotografii, amintiri de suflet, din această perioadă trecută, dar nu şi uitată.
    Toate acestea, sunt puse în valoare de o atmosferă de epocă, creată de obiecte vechi şi care împreună prezintă o secvenţă importantă din viaţa comunităţii, pe care o dăruim publicului vizitator.
    Mulţumim cititorilor şi colaboratorilo,r care au contribuit cu materiale la realizarea acestei expoziţii.”(bibl. Olaru Maria Cristina)
    Expoziţia este deschisă publicului larg, în holul Sediului Central, al Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea., pe tot parcursul lunii octombrie, de luni până vineri, între orele 8.30 – 20.00.




    Director: drd. Teodora Fîntînaru
    Relaţii Publice: bibl. Olaru Maria-Cristina

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.