.
 • O noua intalnire 'Schimb de carti' la Focsani  Ce este schimb de carti?

  "Schimb de Carti" este o serie de intalniri lunare ce se desfasoara in mai multe orase din Romania (si nu numai), simultan. Pe scurt, ne intalnim pentru a schimba carti intre noi si a discuta intr-un cadru cat mai liber si cat mai putin rigid, la un ceai, un suc sau o bere despre carti, autori, edituri si orice ne mai trece prin minte. Intrarea este libera si oricine poate participa.


  Cum se desfasoara?


  1. Schimb de carti s-ar putea numi la fel de bine "intalnire intre prieteni". Ne adunam intr-un spatiu care este anuntat din vreme pe SchimbDeCarti.ro, asezam cuminti cartile pe masa, cercetam infometati ce au adus ceilalti si, astfel, se leaga conversatii.

  2. Conversatii care devin, de la editie la editie, din ce in ce mai animate; fiecare e liber sa intre in discutii sau doar sa stea si sa asculte, savurand un ceai, dupa cum ii place. Oricine poate participala aceste intalniri si e important de inteles ca nu e vorba de un cerc inchis in care toata lumea se cunoaste cu toata lumea.

  3. Puteti veni si fara carti, doar ca sa ne cunoastem si sa bem un suc impreuna. De asemenea, puteti veni si pleca oricand si puteti lua carti chiar daca n-ati adus nimic in schimb. Daca nu vreti sa luati vreo carte, desi ati adus 3, e foarte bine si asa.

  4. Gestionam noi circuitul cartilor pe la cititori. Trebuie doar sa va treceti numele si "achizitiile" pe o foaie de hartie. Atat e de simplu! :)


  Urmatoarea intalnire in Focsani este duminica, 27 septembrie 2009, intre orele 15:00-18:00, in pubul Cheers.


  Participa si tu!


  Detalii suplimentare pe www.schimbdecarti.ro

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.