.
 • Atelier de jurnalistică pentru liceeni la Centrul de Limbi Străine al Bibliotecii Judeţene

  Centrul de Limbi Străine al Bibliotecii Judeţene Vrancea şi voluntarul american la Corpul Păcii, Zack Baddorf, invită liceenii la un atelier de jurnalistică.  Atelierul de jurnalistică, coordonat de Zack Baddorf, fost jurnalist şi corespondent de război, actualmente voluntar la Corpul Păcii SUA, propune liceenilor o serie de activităţi menite să-i iniţieze în tainele presei scrise. Arta scrierii articolelor, a reportajelor, a realizării interviurilor, arta fotografică şi editarea de fotografii, sunt câteva dintre cursurile pe care atelierul le va include.
  Maratonul jurnalistic se va derula pe perioada a două zile, 10 şi 11 septembrie, între orele 9.00-16.00, la Centrul de Limbi Străine al Bibliotecii Judeţene Vrancea, limba de comunicare fiind engleza.
  Participarea este gratuită însă se va face pe bază de înscrieri, grupa de lucru pentru acest atelier constând în cel mult 30 de persoane.
  Înscrierile se fac până pe data de 07.09.2009 la Biblioteca Judeţeană “Duiliu Zamfirescu“ - Centrul de Limbi Străine din Focşani, str. Republicii nr. 8 (vizavi de Parcul Bălcescu). Persoana de contact pentru detalii suplimentare, Anamaria Cătănoiu, coordonator Centrul de Limbi Străine, telefon 0237-231161.
  “Propunerea lui Zack de a organiza un atelier tematic pentru liceenii interesaţi de jurnalism ni s-a părut extrem de interesantă şi binevenită în acelaşi timp. Nu ai mereu ocazia de a lua « lecţii » de la un profesionist cu o vastă experienţă în domeniu, dacă ne gândim la anii în care a fost corespondent de război şi formator în marina americană. La acest atelier este invitată şi mass-media Vrancea, în calitate de participant, pentru a se realiza şi un schimb de experienţă şi discuţii libere de care să beneficieze tot noii învăţăcei.” (Anamaria Cătănoiu, coordonator Centrul de Limbi Străine).  Director: drd. Teodora Fîntînaru
  Coordonator Centrul de limbi străine: Anamaria Cătănoiu

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.