.
 • Sistemul de navigatie actualizat Audi plus


  • Elemente grafice de inalta rezolutie, de 800 x 480 pixeli

  • Calculare semnificativ mai rapida a traseului
  • Disponibil pentru modelele Audi A3, TT si R8


  Ingolstadt/Focsani - Logica de functionare a noului sistem de navigatie Audi plus prevazut cu MMI (interfata multimedia), cu care sunt dotate modelele A3, TT si R8, ofera o rezolutie imbunatatita a ecranului si o viteza inegalabila de calculare a traseului. Sistemul de radio-navigatie, versiunea E (RNS-E), poate fi combinat cu interfata muzicala Audi si poate citi carduri de memorie SD de pâna la 32 GB.  Cea mai evidenta imbunatatire este reprezentata de elementele grafice de inalta rezolutie, de 800 x 480 pixeli, afisate pe ecranul de 6,5 inch. Datorita procesorului de 600 MHz, calcularea traseului este extraordinar de rapida. In plus fata de banda de deplasare recomandata, pe ecranul fractionat sunt afisate acum si limitele de viteza preluate din datele de navigatie pentru autostrazi si drumuri europene. In modul de vizualizare a hartii topografice, soferul si pasagerul din fata pot derula afisajul pe directie verticala, orizontala sau, incepând de acum, de-a lungul traseului de urmat, in functie de optiunile personale.


  Dispozitivele media externe precum iPod-urile sau MP3 playerele pot fi conectate prin intermediul interfetei muzicale Audi, disponibila ca dotare optionala. Un alt nou beneficiu este acela ca sistemul dispune de capacitatea de a incarca diferitele dispozitive externe.
  Sistemul de navigatie plus utilizeaza in prezent logica de functionare intuitiva a meniului de redare media, regasita de asemenea la cele mai noi sisteme Audi MMI. Titlurile pieselor sunt acum afisate, facilitând cautarea prin colectia muzicala.


  Adaptorul Bluetooth pentru interfata muzicala Audi, disponibil in magazine, face posibila redarea wireless a fisierelor de muzica de pe telefonul mobil sau de pe MP3 player. Nu este nevoie sa va deplasati la reprezentanta pentru a mentine actualizata interfata muzicala Audi. Actualizarile pot fi descarcate gratuit accesând site-ul www.audi.de/mp3 si transferate in autovehicul prin intermediul unui stick USB.

  In partea din spate a ecranului, care poate fi pliat cu o simpla apasare de buton, exista doua sloturi pentru carduri SD si SDHC având capacitati de pâna la 32 GB. Un astfel de spatiu de memorie este suficient pentru 14.000 de piese, 700 de ore sau o luna neintrerupta de muzica.


  Sistemul optic de asistare la parcare reprezinta de asemenea o noutate. In cazul modelului Audi R8, acesta poate fi combinat cu o camera video pentru marsarier. In plus fata de semnalele acustice de avertizare, distanta in fata si cea din spate sunt afisate acum pe ecranul de inalta rezolutie. Atunci când sistemul este combinat cu o camera video pentru marsarier, elementele grafice ale sistemului de asistare la parcare sunt suprapuse peste imaginea in timp real furnizata de camera video.  Sursa: Porsche Romania / Scorpion

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.