.
 • Au inceput cluburile de arabă şi turcă la Centrul de Limbi Străine

  Ziua de sâmbătă, 15.08., petrecută la Centrul de Limbi Străine în compania invitaților de la Asociația „Surori Musulmane” din București, a fost un adevărat maraton de activități care a durat peste patru ore.

  Soarele ne-a îngăduit și de această dată să petrecem o după-amiază plăcută în grădina bibliotecii alături de cei 7 invitați din București care s-au întrecut pe sine în a dezvălui din tainele culturii și civilizației islamice.

  Cerasela Țuțoianu și Sevinci Gemaledin (președinta Asociației) i-au inițiat pe cei peste 40 de participanți (de toate vârstele) în limbile arabă și turcă, cursuri care se vor desfășura lunar, sperăm, sub îndrumarea celor două invitate pe baza unui suport de curs.

  După mai bine de două ore de predare a urmat și masa de prânz, unde participanții au putut degusta din câteva feluri tradiționale de mâncare preparate de invitați: avocado cu lămîie, bame în suc de roșii și carne de pui, orez condimentat, și multe alte delicatese care ne-au încântat papilele gustative în scurtul intermezzo culinar.

  Experiența gastronomică practică a fost urmată și completată de o discuție la fel de practică pe tema femeii musulmane în care toți cei prezenți au discutat extrem de liber despre orice nelămurire, curiozitate, mit, legendă sau realitate legate de diverse aspecte din viața femeii: vestimentație, obiceiuri de nuntă, divorț, educație, gastronomie, etc.

  Continuarea pe http://centruldelimbistraine.blogspot.com

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.