.
  • Reguli noi pentru programul 'Rabla 2009'


    Zilele acestea a fost publicat in Monitorul Oficial, Ordinul Minstrului Mediului nr 948/13.07.2009, care precizeaza acceptarea spre casare a autoutilitarelor sub 3,5 tone .



    Autovehiculele apartinand categoriei de folosinta N1, concepute si construite pentru transportul de marfuri, avand o masa maxima de 3.5 tone, pot beneficia in cadrul Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national, de o prima in cuantum de 3.800 RON permitand vanzari inclusiv pe segmentul de utilitare (Caddy, Transporter si Crafter pana in 3.5 tone).

    In concluzie, sunt acceptate pentru intrarea in program persoanele fizice care cer casarea autoutilitarelor sub 3,5 tone, mai vechi de 10 ani; acestea pot beneficia de mai multe prime de casare in schimbul predarii mai multor autoturisme de casat si achizitionarii mai multor vehicule, inclusiv prin finantare in baza unui contract de leasing financiar.


    Detalii suplimentare gasiti la distribuitorul dvs. Volkswagen - Scorpion, Focsani - Calea Moldovei 16, telefon 0237/236.866.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.