.
 • Noua generaţie Audi Q7 – eleganţă şi eficienţă

  • Mai elegant, mai eficient şi cu un nivel mai redus de emisii
  • Cea mai ecologică tehnologie la nivel mondial: Audi Q7 3.0 TDI clean diesel quattro cu motorizare Euro
  6 si taxă pe poluare 0
  • Disponibil din iulie 2009
  Focsani, 6 iulie 2009. Audi a lansat la inceputul acestei luni noua generaţie de modele Q7. Mai elegant, mai eficient şi cu un nivel mai redus de emisii, Audi a îmbunătăţit şi mai mult punctele forte ale modelului Q7, sporindu-i avantajele şi făcându-l mai rafinat, mai elegant şi mai eficient. Preţul de bază pentru modelul 3.0 TDI quattro este de 45.990 euro net, pentru modelul 3.0 TDI clean diesel quattro este de 47.915 euro net fiind scutit de taxa pe poluare, iar preţul versiunii de bază a modelului 3.6 FSI quattro este de 47.879 euro net.

  Design
  Audi Q7 este automobilul sportiv, confortabil, de înaltă performanţă, pentru agrement şi afaceri. Este modelul Audi de mari dimensiuni pentru clienţii care doresc un automobil cu care să se poată deplasa către orice destinaţie, este spaţios şi flexibil, cu o sarcină utilă ridicată şi capacitate mare de tractare. Aceste caracteristici se reflectă clar în designul automobilului: vederea din profil cu linia coborâtă a geamului, linia arcuită a acoperişului şi suprafeţele puternic curbate ale caroseriei creează o siluetă asemănătoare cu cea a unei versiuni coupé.

  Spaţiu interior generos
  Audi Q7 are 509 centimetri lungime şi un ampatament de 300 de centimetri. Modelul este prevăzut cu un spaţiu interior deosebit de generos, un volum de încărcare de până la 2.035 de litri, precum şi o flexibilitate extraordinară în ceea ce priveşte organizarea spaţiului. Clientul poate comanda un interior cu cinci, şase sau şapte locuri. Funcţia easy entry îmbunătăţită facilitează accesul la locurile din spate.

  Puterea exemplului: motorul Q7 3.0 TDI clean diesel quattro
  Motorul 3.0 TDI dezvoltă o putere de 176 kW (240 cp) şi generează un cuplu de până la 550 Nm, consumând în timpul unui ciclu EU, doar 9,11 litri de carburant diesel la 100 de kilometri. Motorul disponibil opţional, 3.0 TDI clean diesel, consumă în realitate doar 8,9 litri de carburant diesel la 100 de kilometri. Acesta utilizează cea mai ecologică tehnologie la nivel mondial, fiind prevăzut cu un convertor catalitic dezvoltat după un concept nou, care reduce cantitatea de oxizi de azot. Modelul 3.0 TDI clean diesel quattro îndeplineşte standardele privind emisiile poluante în vigoare în toate cele 50 de state SUA, precum şi ale standardului Euro 6, care va intra în vigoare în anul 2014.

  Pentru modelul Q7 4.2 TDI quattro, consumul de carburant a fost, de asemenea, îmbunătăţit semnificativ – între 11,1 şi 9,9 litri la 100 km, chiar dacă puterea generată de motorul V8 a crescut la 250 kW (340 cp), iar cuplul la 760 Nm. Modelul Q7 V12 TDI quattro, cel mai puternic SUV din lume, dezvoltă o putere de 368 kW (500 cp) şi un cuplu de 1.000 Nm; acest model, cel mai performant al gamei, obţine performanţe asemănătoare cu cele ale unui puternic automobil sport. Consumul mediu al automobilului cu 12 cilindri şi linie de echipare de lux este de numai 11,3 litri de carburant la 100 de kilometri.

  Noua opţiune de lux: scaune confort cu funcţie de climatizare
  Modelul noului Audi Q7 este livrat cu o gamă vastă de caracteristici standard. Pe lângă tapiţeria din piele, opţiunile de lux includ scaunele confort cu funcţie de climatizare, care încălzesc sau răcoresc ocupanţii automobilului şi hayonul cu acţionare electrică. Dotări precum kitul pentru fixarea încărcăturii şi un suport pentru biciclete sunt destinate clienţilor cărora le place să petreacă timpul în aer liber.

  Echipamentul, specificaţiile şi preţurile menţionate în acest document se referă la versiunea oferită spre vânzare în Romania. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări, fără înştiinţare prealabilă; sunt exceptate erorile şi omisiunile.
  Sursa: Porsche Romania / Scorpion

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.