.
  • Fii designerul lui Volkswagen Golf!


    Automarket va invita sa contribuiti cu idei de schimbare a designului lui VW Golf 6
    .



    Sunteti invitati sa schimbati design-ul exterior al lui Volkswagen Golf. Propunerile voastre de redesign vor fi primite de luni pana duminica (20-26 iulie), urmand ca imaginile care rezulta in urma ideilor userilor Automarket sa fie publicate miercuri, 29 iulie.

    Laudata de unii pentru designul sau elegant si cuminte, in spiritul conservator al liniei Golf, si injurata de altii din cauza lipsei de agresivitate, cea de-a sasea generatie a celei mai de succes compacte europene all-time este vazuta de cei de la Volkswagen ca un punct de plecare pentru noua familie a modelelor constructorului din Wolfsburg. Conceput sub atenta supraveghere a lui Walter de Silva, chief designer Volkswagen, noul Golf 6 surprinde prin liniile care aduc aminte de istoria compactei germane (trimiterea la Golf 4 este clara din acest punct de vedere), liniile modelului completandu-se cu o evidenta trimitere in viitor prin terminatiile angulare interne ale blocurilor optice.

    Toti cei ale caror opinii vor fi considerate utile si vor intra in redesignul masinii vor fi premiati de catre Automarket si Volkswagen Romania cu cate un volum al istoriei Volkswagen.



    http://www.automarket.ro/fii-designer

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.