.
 • Audi marcheaza centenarul printr-un spectacol de marca in cadrul cursei Donau Classic 2009


  • Sponsorul principal Audi Tradition scoate la lumina cateva automobile de epoca rare

  • Prim-ministrul landului Bavaria, Horst Seehofer si presedintele consiliului de administratie al companiei Audi, Rupert Stadler, vor participa la curse
  • Printre VIP-urile invitate de Audi Tradition se numara campionul olimpic de biatlon Sven Fischer si legenda curselor de raliuri, Harald Demuth  Ingolstadt/Focsani - Audi Tradition marcheaza centenarul marcii Audi participand la cursa Donau Classic cu cateva automobile de epoca si avand ca invitati diverse celebritati. Prim-ministrul landului Bavaria, Horst Seehofer si presedintele consiliului de administratie Audi, Rupert Stadler, vor participa ei insisi la curse. Acestora li se vor alatura campionul olimpic de biatlon Sven Fischer si legenda germane a curselor de raliuri, Harald Demuth. Intre 18 si 20 iunie 2009, pe strazile de la Ingolstadt vor circula aproximativ 200 de modele clasice si noi. Audi Tradition este din nou sponsorul principal al evenimentului de anul acesta.
  Centenarul marcii Audi se afla in centrul atentiei in 2009. Pentru a marca aceasta ocazie, odata cu editia de anul acesta a cursei Donau Classic, Audi Tradition scoate la lumina o serie de automobile deosebit de speciale: trei modele Audi Sport quattro datand din anul 1984, precum si primul Audi construit in uzina de la Ingolstadt - modelul Audi 72 din anul 1965. De asemenea, vor fi prezente modelele Audi 80 Rallye, datand din 1979 si "Audi 200 James Bond" din 1986, la volanul caruia Timothy Dalton il urmarea pe agentul rus in filmul "Cortina de fier". Printre automobilele etalate se vor afla, desigur, doua exemplare ale modelului Audi 100 Coupé S - cel mai sportiv Audi de la inceputul anilor 1970 - si modelul Audi Urquattro. Nostalgicii pasionati de masini vor fi incantati sa vada un model 1956 DKW 3=6. Insa in centrul atentiei spectatorilor se vor afla, fara indoiala, modelele exclusiviste Horch 930 V si Horch 830 BL, ambele construite in 1939.
  Audi Tradition se va bucura de sprijinul unor personalitati de prim rang, prim-ministrul landului Bavaria, Horst Seehofer participa la "Altmühl Valley Hop Garden Run" la volanul modelului Horch 830 BL.
  Presedintele consiliului de administratie al companiei Audi ia parte la "Donaumoos-Hallertau Run" la volanul aceluiasi automobil. Dublul campion de raliuri german Harald Demuth e prezent in toate cele trei zile ale evenimentului la volanul automobilului Audi 80 Rallye. Cvadruplul campion olimpic si septuplul campion mondial de biatlon, Sven Fischer urca la volanul modelului Audi 200, care a aparut in filmul cu James Bond. Traseul pe care concureaza cei aproximativ 200 de participanti din Germania si din afara granitelor incepe si se incheie in Piazza din fata Audi Forum Ingolstadt.


  Pe parcursul celor trei zile de raliu e parcursa o distanta totala de aproximativ 470 de kilometri. Traseul cuprinde drumuri fermecatoare din imprejurimile orasului Ingolstadt si din Parcul Natural Altmühl. Traseul evenimentului "Urdonau Valley Prologue" urmeaza cursul originar al Dunarii, parcurge zone stancoase abrupte si intalneste in calea sa ruine intrate in legenda, trecand prin bijuteria renascentista Neuburg an der Donau, pana la Piazza de la Audi Forum Ingolstadt. Evenimentul "Altmühl Valley Hop Garden Run" ii poarta pe piloti si automobilele lor de epoca prin idilica Schambach Valley, lacas al vechilor asezari romane si al ramasitelor preistorice, precum situl de resturi fosile Schamhaupten. Circuitul final, "Donaumoos-Hallertau", trece prin Pfaffenhofen, parcurgand lanurile de hamei pana la Castelul Hohenkammer, pentru ca pe drumul de intoarcere catre Ingolstadt sa treaca prin regiunea Schronbenhausen, renumita pentru culturile de sparanghel.  Sursa: Porsche Romania / Scorpion

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.