.
  • Weltauto, de 5 ani cel mai rapid mod de a-ți schimba mașina

    Excelență în comerțul cu autovehicule de ocazie: un proiect –pilot devenit o rețea cu 26 de parteneri autorizați. Directorul de marcă, domnul Horațiu Moldovan, ne explică de ce rezultatele Weltauto sunt în creștere pe o piață auto afectată de o conjunctură economică mai puțin fastă.



    Ce oferă Weltauto?

    În primul rând, servicii. Pachetul de servicii Weltauto însoțește produsul oferit, autovehiculul de ocazie. Acesta este atuul mărcii Weltauto. Vorbim aici despre garanție tehnică, garanție morală, cu referire directă la istoricul mașinii, garanție a răscumpărării, posibilitatea schimbării mașinii în condițiile în care clientul consideră că alegerea făcută nu a fost potrivită. Oferim în plus o verificare tehnică gratuită, în termen de patru săptămâni de la data achiziției autovehiculului.



    Ce tip de autovehicule se comercializează de către Weltauto?

    Absolut orice, putem găsi în parc orice marcă, nu spunem „NU “ niciunui autovehicul. Bineînțeles că prin serviciile pe care le oferim dorim să îi dăm ocazia clientului să își cumpere o mașină nouă și ne dorim să fie una dintre mărcile comercializate de Porsche România.

    Ce a presupus investiția în dezvoltarea rețelei naționale Weltauto?

    Ca orice investiție care se face la un standard ridicat, începând de la suprafața de expunere la elementele de „corporate identity“, întrucât vorbim de o marcă, și, nu în ultimul rând, la stocul necesar derulării activității în condiții optime.





    Cum explicați succesul Weltauto în condițiile pieței auto actuale?

    Dealerii noștri sunt convinși că marca Weltauto vine în sprijinul comerțului cu autovehicule noi, în primul rând. De aceea, investițiile în această marcă au transformat-o într-o afacere de succes, orientată spre clienții care vor să achiziționeze fie o mașină nouă, fie una de ocazie, prin răscumpărarea celei utilizate. Ne bazăm foarte mult pe pagina noastră de internet www.weltauto.ro, un element-cheie al comerțului cu autovehicule de ocazie. Pe această pagină se reunesc stocurile existente tuturor dealerilor Weltauto, generând astfel o ofertă complexă, bine structurată pe diferitele criterii de căutare.

    Importați mașini rulate?

    Nu ne propunem să comercializăm autovehicule aduse din străinătate, chiar dacă la prima vedere ar părea o potențială sursă de profit. Ne concentrăm asupra clienților pe care îi avem deja în România.



    Se poate vorbi despre o clientelă fidelă la Weltauto?

    Da, putem vorbi despre clienți fideli mărcii. Avem persoane care au cumpărat mai multe mașini de la noi, în timp, fie prin buy-back, lease-back sau trade-in.











    Sursa: Porsche Romania / Scorpion

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.