.
 • Noua generatie de automobile SUV Q3 a AUDI AG va fi fabricata in Martorell, Spania, incepand din anul 2011

  · Directorul Executiv al Audi, Rupert Stadler: „Strategie de crestere consecventa si internationalizare prin intermediul acestui produs si a deciziilor de productie"
  · Investitie de aproximativ 300 de milioane de euro, capacitate de productie de pana la 80.000 de unitati pe an
  · Masura extrem de importanta pentru asigurarea locurilor de munca


  Ingolstadt/Wolfsburg/Martorell/Focsani – A fost aleasa o facilitate de productie pentru Audi Q3: fabrica SEAT din Martorell, Spania. Productia va incepe in 2011, iar capacitatea estimata este de 80.000 de unitati pe an. Investitia totala va fi de aproximativ 300 de milioane de euro.
  "Dupa aprecierea in profunzime a tuturor factorilor relevanti si o comparatie extinsa la nivel international intre diversele facilitati de productie, am selectat Martorell”, a explicat Rupert Stadler, presedintele Consiliului de administratie al AUDI AG. Aceasta decizie permite companiei Audi sa continue strategia de crestere si internationalizare. Dl. Stadler a adaugat: „Ne bazam pe eficienta fabricii spaniole, pe calitatea exceptionala a Departamentului de productie si pe echipa foarte bine instruita. Vom utiliza sinergia Grupului pentru a spori avantajul competitiv si pentru a proteja aproximativ 1.200 de locuri de munca. In plus, aceasta decizie asigura si locurile de munca din alte fabrici Audi."
  Frank Dreves, membru al Consiliului de Administratie Audi responsabil cu Productia, a declarat: „Incepand din 2011, automobilele Audi Q3 vor fi produse la standardele de calitate Audi in fabrica din Martorell. Aceasta hotarare ne ofera un plus de flexibilitate in luarea deciziilor viitoare privind produsele. Vom incepe pregatirile fara intarziere.”
  Dupa ce s-a stabilit ca automobilul Q3 va fi fabricat in Spania, decizia privind productia in SUA a fost amanata. Domnul Stadler a declarat: „Vom explora in mod sistematic optiunile in contextul crizei actuale din piata. Audi beneficiaza de o pozitie buna. Nu exista nicio necesitate urgenta de a aloca facilitati de productie suplimentare.”
  Audi Q3, SUV-ul sportiv de mici dimensiuni, se alatura familiei compuse din Audi Q5 (produs in Ingolstadt, Germania) si Audi Q7 (produs in Bratislava, Slovacia). Astfel, in 2011 va fi lansat un nou automobil compact din noua gama de modele, pe langa A1. Q3 va extinde si mai mult familia de modele Q. Audi Q3 cu cinci usi, cu aspect de coupé, insa cu pozitii ale scaunelor, dimensiuni ale rotilor si garda la sol tipice unui SUV se remarca printr-o experienta a conducerii complet sportiva. Acesta combina designul si caracteristicile de conducere ale unui automobil compact cu spatiul generos si versatilitatea unui SUV. Respectand traditia Audi, solutiile tehnice inovatoare vor stabili noi standarde in ceea ce priveste eficienta, placerea de a conduce si confortul. Lansarea pe piata a automobilului Q3 este programata pentru 2011.
  Fabrica din Martorell este o noua pagina la portofoliul de facilitati de productie AUDI AG. Compania Audi produce automobile in Ingolstadt si Neckarsulm (Germania), in Ungaria, Belgia, Slovacia, India si China.
  Sursa: Porsche Romania / Scorpion

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.