.
  • «Scriitori» de limba engleza la 11 ani

    Centrul de Limbi Straine al Bibliotecii Judetene Vrancea si elevii Scolii nr.8 «Al. Vlahuta» din Focsani serbeaza 1 iunie cu flori, carti bilingve si teatru, lansând proiectul «Un condei numit speranta».




    Gradina Centrului de Limbi Straine se va transforma într-o scena vie pentru elevii si profesorii Scolii nr.8 «Al. Vlahuta» din Focsani care doresc sa sarbatoreasca Ziua de 1 iunie alaturi de invitati de seama, familie si prieteni.

    Pentru acestia, piticii de 11 ani, elevi în clasa a V-a C, s-au pregatit îndelung. Îndrumati de prof. Marcela Iacob, au scris carti de fabule în limba engleza pentru colegii lor mai mici (The Humiliated Fox; The Hurt Squirrel; The Friends; The Greedy Wolf; The Pigeon and the Bee) si câte o piesa de teatru cu aceleasi nume, pe care le si vor interpreta. Scrierile originale sunt bogat ilustrate si prezentate în editie bilingva (engleza si româna). Cartile sunt însotite si de varianta eletronica.

    La finalul manifestarii, toti cei prezenti se vor relaxa si vor fi invitati sa planteze flori alaturi de pitici, sustinându-i astfel în demersul voluntar de a înfrumuseta gradina bibliotecii.

    “Sunteti invitati cu mic cu mare, luni, 1 iunie, la orele 10.00, la Centrul de Limbi Straine al Bibliotecii Judetene Vrancea, sa retraiti bucuria copilariei alaturi de noi. Va asteptam cu drag ACASA.” (Anamaria Catanoiu, coordonator Centrul de Limbi Straine)



    DIRECTOR: drd. Teodora Fîntînaru
    Coordonator Centrul de limbi străine - Anamaria Cătănoiu

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.