.
  • Prezentare inaugurare club pictura

    "Pictura fara vârsta" este motto-ul sub care se desfasoara Clubul de pictura inaugurat luni, 25 mai, la Centrul de Limbi Straine al Bibliotecii Judetene Vrancea. Al patrulea club deschis la Centru reuneste iubitori de pictura cu vârste între 4 si 52 de ani. Pâna în prezent sunt 34 de înscrisi si lista continua deoarece sunt foarte multe solicitari.


    Profesorul voluntar care va coordona clubul, Mihaela Danila, de la Colegiul Economic "M. Kogalniceanu" din Focsani le-a promis membrilor clubului ca îi va ajuta pe fiecare în parte sa învete sa picteze în functie de cunostintele anterioare. Vor combina partea de teorie si practica în activitatea propriu-zisa de pictura. Mihaela le va propune expozitii si participari la concursuri pentru a le stimula si mai mult interesul si dragostea pentru aceasta arta a frumosului. Membrii clubului vor avea la dispozitie cartile si marialele de arta din fondul Centrului si o colectie impresionanta de diapozitive cu cele mai celebre picturi si pictori. În plus, în sala multimedia recent inaugurata vor putea viziona prezentari pe suport electronic, documentare, filme despre artisti renumiti si vor putea cauta informatii pe teme de arta.
    Una dintre camerele Centrului va fi intimizata cu cele mai frumoase lucrari realizate la Club iar Mihaela va realiza într-un mod original si bannerele de prezentare ale Centrului.
    Clubul se va desfasura în gradina Centrului de Limbi Straine, în aer liber, ca toate celelalte cluburi si activitati de la Centru.


    "Întâlnirile vor continua si pe perioada vacantei de vara, parintii si copiii fiind foarte încântati de aceasta posibilitate si alternativa placuta de a petrece timpul, într-un mod si educativ si relaxant. Alternativele de loisir si educative sunt aproape inexistente în Focsani si toti se bucura ca la biblioteca se întâmpla si astfel de lucruri frumoase si interesante.

    Desi perioada oficiala de înscrieri s-a încheiat, înca se mai fac înscrieri deoarece sunt mai multi doritori si nu exista limita de locuri. Ne bucuram ca acest club are, ca si celelalte, un asa mare succes la toate categoriile de vârsta." (Anamaria Catanoiu, coordonator Centrul de Limbi Straine)

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.