.
  • Pasionat de Volkswagen?

    Asociatia VW Kafer Club din Timisoara organizeaza, in perioada 29-21 mai 2009 un eveniment dedicat posesorilor si iubitorilor celebrelor broscute VW.

    Intins pe 3 zile, evenimentul aflat la a treia editie include parade, concursuri, tombola, dar si distactie pentru participanti. Sunt asteptati peste 70 de proprietari de broscute din tara si strainatate.
    Cei care vor lua parte la eveniment se vor intalni vineri, 29 mai 2009, la Dumbravita la Hanul Stejarul Fermecat, intre orele 15:00 si 19:00. apoi ziua se va incheia cu o parada pe timp de noapte.

    Sambata, 30 mai 2009, participantii vor avea parte de o serie de concursuri la Dumbravita, acestea fiind programate intre orele 12:00 si 18:00. Pe parcursul zilei participantii dar si vizitatorii, vor avea parte de surprize, multa distractie si voie buna. Cunoscatorii isi vor putea demostra maiestria in prepararea gulasului, iar seara vor fi anuntati castigatorii concursurilor. Ziua a doua se va incheia cu o noua petrecere si concert live.

    Duminica se va pleca inspre Timisoara, in parcarea de la Iulius Mall de unde la amiaza va porni Parada Broscutelor in centrul orasului.

    Cei care vor sa participe la eveniment pot obtine mai multe detalii de la Asociatia VW Kafer Club din Timisoara, apeland numarul de telefon 0742 / 111.448 sau kaferclub.tm@gmail.com.


    Sursa: Porsche Romania / Scorpion

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.