.
 • Modelul Avant a fost desemnat ‘Cel mai luxos break’


  · Audi este prima alegere a cititorilor publicatiilor de specialitate Deutsche Handwerks Zeitung si Handwerk Magazin
  · Audi A4 Avant si Audi A6 Avant sunt "Cele mai luxoase modele break ale anului 2009"
  · Cititorii au fost impresionati de designul sportiv si de gama de functii disponibile

  Ingolstadt/Focsani - Audi este producatorul auto preferat al constructorilor si antreprenorilor germani. Marca a fost prima alegere a cititorilor la cele doua categorii pentru titlul de "Cel mai luxos break al anului 2009", acordat special in Germania in urma sondajelor de opinie desfasurate de publicatiile de specialitate Deutsche Handwerks Zeitung si Handwerk Magazin. In timp ce Audi A4 Avant a cules laurii la categoria automobilelor de dimensiuni standard, Audi A6 Avant a triumfat la categoria automobilelor de dimensiuni mari. In total, au fost luate in considerare 29 de modele break.
  Prototipul Avant a impresionat atat de mult participantii la sondajul de opinie prin designul sportiv si dinamic, combinat cu nivelul ridicat de functionalitate, incat a fost desemnat "Cel mai luxos break al anului 2009". Peste 80 la suta din participanti au declarat ca utilizeaza automobilele break atat in scopuri personale, cat si in interes de serviciu. Multumind cititorilor, Markus Siebrecht, Director General de Vanzari al AUDI AG pentru Regiunea de Est, a mentionat: "in calitate de proprietari de societati comerciale mici, acesti clienti au o gama extrem de larga de pretentii de la automobilele de serviciu. Acest lucru ne face sa fim si mai mandri de faptul ca au ales marca Audi".


  Audi A6 Avant a obtinut acum a doua victorie consecutiva, aflandu-se in ultimul sondaj in fruntea clasamentului la categoria de break-uri comerciale in cadrul competitiei pentru titlul de "Cel mai luxos break al anului 2007". Anul acesta, modelul A6 Avant s-a distantat si mai mult de concurenta: unul din doi participanti a ales modelul premium din Ingolstadt la categoria automobilelor de dimensiuni mari.
  Audi A4 Avant a intregit succesul marcii cu patru inele, ocupand pozitia de top in cadrul categoriei automobilelor de dimensiuni standard.
  Sursa: Porsche Romania / Scorpion

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.