.
 • Lansarea noului Golf Variant

  · Inclusiv instalatie de climatizare si lumina de zi de la 18.500 euro  Focsani, 25 mai 2009 - Dupa versiunile cu 2 si 4 usi din cea de-a sasea generatie, precum si dupa Golf Plus, este lansata comercializarea celei de-a patra versiuni de caroserie a acestui bestseller la nivel mondial. Pentru inceput, pentru versiunea combi de succes vor fi disponibile un motor TSI cu 90 kW / 122 CP, precum si doua propulsoare turbodiesel foarte silentioase cu tehnologie Common-Rail (77 kW / 105 CP si 103 kW / 140 CP

  Motorul TDI de 105 CP reprezinta o noutate absoluta pentru versiunea Golf Variant: motorul cu patru cilindri de 1,6 litri este caracterizat de un confort remarcabil prin nivelul redus de zgomot produs, emisii reduse de noxe (119 g/km CO2) si un consum mediu scazut (4,5 litri la 100 km). Ulterior vor fi disponibile si doua motoare cu sistem multipoint (59 kW / 80 CP si 75 kW / 102 CO), precum si un propulsor suplimentar pe benzina TSI (118 kW / 160 CP). Toate cele sase motoare respecta cerintele impuse de noua norma Euro-5.


  Din punct de vedere al aspectului, sectiunea frontala a modelului Golf Variant respecta elementele definitorii ale noului design Volkswagen. Liniile orizontale bine conturate si farurile cu stil caracteristic marcheaza aspectul. In Plus, la interior, instrumentele de bord de calitate superioara disponibile pentru versiunea actuala a modelului Golf confera un accent specific.

  In special ca masina de firma, versiunea combi este unul dintre modelele care se bucura de cel mai mare succes la nivelul pietei, urmand sa isi extinda pozitia actuala si ca masina preferata de familii. In anul 2008 au fost livrate peste 95.000 de unitati Golf Variant.

  Daiana Stoicescu, PR Volkswagen mentioneaza ca Noul Golf Variant va fi disponibil in Romania, pentru comercializare, in luna septembrie.


  Sursa: Porsche Romania / Scorpion

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.