.
 • Inca doua premii 'Masina cu tractiune integrala a anului' pentru Audi


  · Audi A4 quattro si A6 quattro castiga titlul "Masina cu tractiune integrala a anului 2009"
  · Audi Q5, R8 si A5 quattro urca de asemenea pe podium
  · Cititorii revistei "AUTO BILD ALLRAD" au ales intre 134 de modele din 10 categorii


  Ingolstadt/Leipzig/Focsani - Audi si-a completat sirul de reusite in sondajul de opinie derulat de revista de specialitate in materie de tractiune integrala "AUTO BILD ALLRAD", situandu-se in fruntea clasamentului la doua categorii pentru al patrulea an consecutiv. Doua modele Audi au luat acasa titlul de "Masina cu tractiune integrala a anului 2009": Audi A4 quattro castiga categoria "Masini cu tractiuni integrala intre 25.000 si 40.000 de euro", iar Audi A6 quattro castiga la "Masini cu tractiuni integrala peste 40.000 de euro".
  "Cele opt premii castigate in patru ani sunt o dovada impresionanta a calitatii tehnologiei noastre quattro si reprezinta un nou capitol in povestea de succes pe care Audi o traieste de la lansarea legendarului Ur-quattro in 1980", a declarat Michael-Julius Renz, Directorul de vanzari pentru Germania al AUDI AG. Renz a multumit cititorilor revistei "AUTO BILD ALLRAD" si a acceptat trofeele impreuna cu Hans-Joachim Radde, Directorul de marketing pentru Germania al AUDI AG, la salonul auto international AMI din Leipzig.
  Audi s-a clasat in primele trei locuri si in alte categorii ale sondajului de opinie. Modelul Audi Q5 a obtinut locul al doilea la categoria "Automobile de teren si SUV-uri intre 25.000 si 40.000 de euro", iar la categoria "Coupé-uri si masini sport cu tractiune integrala", Audi R8 si Audi A5 quattro au ocupat locul al doilea, respectiv al treilea.Aceste premii indica faptul ca Audi continua sa se claseze printre cele mai de succes marci de pe piata automobilelor cu tractiune integrala in anul 2009. Peste 165.000 de cititori au participat la sondajul de opinie de anul acesta, care a privit 134 de modele impartite in 10 categorii.Audi lanseaza ultima sa inovatie in materie de tractiune integrala: quattro cu diferential sport. In noile modele Audi S4, A5/S5 si A5/S5 Cabriolet, diferentialul sport activ ridica dinamica conducerii oferita de tractiunea integrala permanenta la un nivel complet nou. Sistemul de reglare distribuie cuplul motor in proportii continuu variabile intre rotile din spate pentru sporirea agilitatii, a placerii de a conduce si a sigurantei active.  Sursa: Porsche Romania / Scorpion

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.