.
  • Club de pictura gratuit la Centrul de Limbi Straine al Bibliotecii Judetene

    Centrul de Limbi Straine al Bibliotecii Judetene “Duiliu Zamfirescu“ Vrancea da din nou startul la înscrieri, de aceasta data pentru Clubul de pictura.



    Un nou profesor voluntar, Mihaela Danila, Colegiul Economic „M. Kogalniceanu”, Focsani, s-a alaturat echipei de tineri voluntari si va coordona Clubul de pictura, la care poate lua parte oricine doreste, în mod gratuit.
    Înscrierile se vor face în perioada 15 – 22 mai 2009, la Centrul de Limbi Straine din Focsani, str. Republicii nr. 8 (vizavi de Parcul Balcescu) sau la telefon 0237-231161.
    Persoana de contact pentru detalii suplimentare, Anamaria Catanoiu, coordonator Centrul de Limbi Straine.
    Zilele si orele de desfasurare ale clubului vor fi lunea între 9-13, miercurea între 12-16, joia între 16-19 si vinerea între 9-13, în fiecare saptamâna.Inaugurarea clubului si prima întâlnire cu membrii înscrisi va avea loc în data de 25 mai, ora 10.00
    “Pictura fara vârsta, acesta este motto-ul noului club care se va deschide la Centrul de Limbi Straine. Este o activitate de loisir si educativa în acelasi timp pentru toti iubitorii si doritorii de pictura, care se va desfasura dupa un program foarte flexibil si generos ca timp. Sunt foarte multi care abia asteptau sa se deschida acest club si sunt de diverse vârste. Mihaela Danila, profesorul voluntar care va coordona clubul, va dedica comunitatii 15 ore de munca voluntara saptamânal din dorinta de a oferi cât mai multor iubitori de pictura posibilitatea, gratuita, de a învata tehnica culorii si a desenului.“ (Anamaria Catanoiu, coordonator Centrul de Limbi Straine)




    DIRECTOR: drd. Teodora Fîntînaru

    RELAŢII PUBLICE: Olaru Maria-Cristina
    Tel.: 0726/245.817Fax: 0237/214.562Mail: cristina _olaru26@yahoo.com

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.