.
  • Ziua Internaţională a Cărţii pentru Copii

    Sectia pentru Copii si Tineret a Bibliotecii Judetene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, sarbatoreste pe 2 aprilie, Ziua Internationala a Cartii pentru Copii, împreuna cu elevii clasei a II-a A, coordonati de doamna învatatoare Maria Cristoreanu, de la Scoala «Ion Basgan» din Focsani.


    Copiii vor participa în mod interactiv la completarea unor rebusuri realizate de doamna învatatoare, cu tema - carti, personaje, scriitori si vor intra în lumea povestilor, în mod placut, prin joaca, descoperind si învatând alaturi de bibliotecari, o lume aparte, cu noi experiente, surprize si premii.

    Cu aceasta ocazie Sectia pentru Copii si Tineret a organizat o expozitie de carte pentru copii, denumita sugestiv « Cartea - poveste peste timp », pornind de la cartea veche pentru copii (din anul 1914), pâna la cartea actuala, revistele pentru copii si ajungând la cartea pe suport electronic.

    În acest context, doamna Ada Roxana Facaoaru, bibliotecar al Sectiei pentru Copii si Tineret a pregatit o expozitie de coperte de carte desenate.

    Va asteptam, joi, la ora 11.00, la sediul Sectiei pentru Copii si Tineret din str. Nicolae Titulescu nr.12, sa sarbatoriti alaturi de noi Ziua Internationala a Cartii pentru Copii.




    DIRECTOR: drd. Teodora Fîntînaru

    RELAŢII PUBLICE: Olaru Maria-Cristina
    Tel.: 0726/245.817
    Fax: 0237/214.562

    Mail: cristina _olaru26@yahoo.com

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.