.
 • Volkswagen va produce gama ‘New Small Family‘ in Slovacia


  S-a luat decizia cu privire la locatie
  Investitii de 308 de milioane de euro in Bratislava.
  Focsani, 23 aprilie 2009 - Cel mai mare producator de masini din Europa, Volkswagen, a luat o decizie cu privire la locatia unde se va produce gama “New Small Family”.
  Prof. Dr. Martin Winterkorn, presedinte al consiliului de administratie a Volkswagen: "Echipa Volkswagen din Slovacia este pregatita pentru a oferi flexibilitatea necesara pentru producerea gamei “New Small Family”. Patru branduri se produc deja cu succes in Bratislava.”
  Primele vehiculele din gama “New Small Family” vor fi livrate catre clientii din intreaga lume la inceputul anului 2011. Productia va asigura circa 1500 de locuri de munca in Bratislava.
  Adrian Davidescu, analist dezvoltare si prognoza pentru Volkswagen Romania confirma ca “New Small Family va dezvolta o gama de modele derivate din conceptul UP”.

  Primul studiu pentru aceste masini economice de oras si-a facut debutul la cea de-a 62-a editie a Salonului Auto- (IAA) din Frankfurt, in 2007. Cea de-a doua versiune a conceptului a urmat la doar cateva saptamani mai tarziu, la salonul auto de la Tokyo - 2007. Iar la 20 de luni de la prezentarea primului studiu, Volkswagen a pus acum bazele productiei viitoarei game “New Small Family”.  Sursa: Porsche Romania / Scorpion

1 comentarii:

 1. dyanna says:

  Chiar sint frumoase masinile..

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.