.
  • Volkswagen la Salonul Auto de la Shanghai 2009


    Premiera mondiala pentru Passat Lingyu/lansarea în China a noului Golf
    Tehnologiile BlueMotion în centrul atentiei


    Focsani, 24 aprilie 2009 - Noul Passat Lingyu si noul Golf s-au aflat în centrul atentiei standului Volkswagen la Salonul Auto de la Shanghai, care se desfasoara în perioada 20- 28 aprilie 2009.
    În mod suplimentar, Volkswagen prezinta pietei din China tehnologiile BlueMotion – împreuna cu cele doua consortii constituite - Shanghai Volkswagen si FAW-Volkswagen.
    „Ne bucuram ca masurile guvernului chinez contribuie la promovarea pietei de automobile: în lunile februarie si martie
    s-a înregistrat o evolutie pozitiva a vânzarilor de autoturisme. Cel mai bun argument în perioadele dificile este reprezentat, fara îndoiala, de inovatii, de modele noi si atractive pentru clientii nostri", asa cum a declarat prof. dr. Martin Winterkorn, presedintele consiliului de administratie al concernului Volkswagen AG, cu ocazia conferintei de presa organizata la Shanghai. El a completat: „Volkswagen crede în viitorul automobilelor în China. Numai în 2009 si 2010 vom investi 1,6 miliarde euro pentru angajatii, fabricile si modelele noastre atractive pentru China. Dorim sa ne extindem pozitia în calitate de producator de succes de automobile si vom reusi cu siguranta acest lucru."
    Dr. Winfried Vahland, presedinte si CEO al grupului Volkswagen China: „Vânzarile din primul trimestru au depasit semnificativ asteptarile noastre formulate la începutul anului. Vom completa gama noastra de produse cu cele doua modele noi produse în China – este vorba despre Passat Lingyu si Golf. În mod suplimentar, prin adoptarea tehnologiilor BlueMotion în China, vom oferi modele cu consum minim de carburant si nivel redus de emisii de noxe."
    Passat Lingyu produs în China si adaptat special la aceasta piata a fost dezvoltat în baza modelului anterior care s-a bucurat de succes, cu respectarea cerintelor chinezilor. Cu aceasta ocazie s-a acordat o atentie deosebita designului clasic, interiorului elegant, precum si noilor strategii aplicate pentru sistemele de propulsie, cu consum si emisii de noxe mai reduse.

    Astfel a fost posibila, de exemplu cresterea puterii motorului de 1,8 litri care echipeaza noul Passat Lingyu de la 110 kW / 150 CP la 120 kW / 163 CP. În acelasi timp, consumul a fost redus cu 15 procente, de la 7,3 la 6,2 litri la 100 km.
    Complet nou pe piata din China este însa modelul Golf: vândut în întreaga lume în peste 26 milioane unitati, acest bestseller este prezentat la Salonul Auto de la Shanghai cu combinatia foarte eficienta între propulsorul TSI de 1,4 l si cutia de viteze DSG cu sapte trepte.


    Sursa: Porsche Romania / Scorpion

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.