.
 • Pachete sportive de echipare R-Line disponibile si pentru Tiguan  Focsani, 27 aprilie 2009 – Mai atractiv cu elementele caracteristice specifice pentru R-Line, de exemplu jantele de 19" „Omanyt“, barele de protectie cu design si culoare noua, precum si detaliile sportive la interior, Tiguan ofera o imagine mai dinamica. Noile pachete de echipare pentru modelul de succes sunt disponibile cumparatorilor.  O caracteristica esentiala pentru individualizarea Tiguan R-Line este reprezentata de jantele din aliaj usor de 19" de tip „Omanyt". In mod suplimentar, Tiguan in versiunea care beneficiaza de pachetul de dotari R-Line „Exterieur" se remarca printr-o serie de modificari specifice ale caroseriei. Din aceasta categorie fac parte barele de protectie cu un nou design in sectiunea inferioara, vopsite in culoarea caroseriei, un difuzor integrat in bara de protectie spate (de culoare neagra) si grila de protectie a radiatorului cu lamele duble in nuanta „Chrom matt".

  La nivelul siluetei de ansamblu, mastile de culoare neagra pentru pasajele de roata si pragurile laterale vopsite in culoarea caroseriei asigura un design mai impunator. In plus, insertiile cromate la nivelul portierelor subliniaza aspectul sportiv si nobil al modelului Tiguan. Emblema aplicata pe aripi indica existenta pachetului sportiv de echipare R-Line. In mod suplimentar, aceasta versiune dispune de asa-numitul tren de rulare dinamic cu o reglare sport a suspensiilor.
  Clientii care opteaza pentru Tiguan pot alege pachetul R-Line „Plus" pentru individualizarea interiorului in mod suplimentar sau separat. Cine opteaza numai pentru acest pachet, beneficiaza de jantele din aliaj usor „Omanynt” si de trenul de rulare dinamic, care fac parte din pachetele de echipare R-Line.

  Gratie scaunelor sport (fata) cu inscriptie R-Line in tetiere si a tapiteriei cu design „Monte Carlo", interiorul beneficiaza de o nota superioara de sportivitate. In mod suplimentar, pedala de frana si acceleratie sunt oferite de asemenea in designul special R-Line.
  Pachetul R-Line "Exterieur" pentru modelele noi este disponibil pentru suma de 2.691 euro cu TVA, iar pachetul R-Line "Plus" costa 1.993 euro cu TVA. Este posibila si o combinatie a pachetelor pentru suma de 488 euro cu TVA. Ca urmare a caracterului dinamic, pachetele de echipare R-Line sunt disponibile exclusiv pentru versiunea Tiguan Sport&Style.


  Sursa: Porsche Romania / Scorpion

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.