.
  • Marca Volkswagen s-a impus cu noutati inovatoare la cel mai important targ auto din Europa Centrala- AMI (Auto Mobil International) 2009 din Leipzig

    Noul Golf GTD – premiera mondiala cu motorul TDI care dezvolta 170 CP
    Noul Polo – Premiera in Germania pentru o serie complet noua
    Noul Golf Plus BlueMotion si Golf BlueMotion – cele mai economice modele din clasa lor
    Noul Passat CC BlueTDI – cea mai ecologica limuzina diesel din lume
    Noul Caddy Maxi EcoFuel – cu raza de actiune de 570 kilometri in regim de functionare cu gaz
    Noul Multivan Comfortline si California Cape2Cape – doua modele versatile puternice pentru utilizari multiple



    Focsani, 09 aprilie 2009 - Si in acest an, Volkswagen va extinde gama de modele foarte economice, ecologice si rentabile. Cu ocazia targului Auto Mobil International a fost lansat in premiera mondiala noul Golf GTD cu un propulsor TDI Common Rail care dezvolta 125 kW / 170 CP. Acest Golf care atinge 222 km/h consuma numai 5,7 litri de carburant la 100 de kilometri. De asemenea, in premiera pentru Germania, Volkswagen a prezentat la Leipzig noul Polo, conceptul Polo BlueMotion, noul Golf BlueMotion, urmatoarea versiune a modelului Golf Plus BlueMotion, versiunea exclusivista Passat CC BlueTDI Individual. Volkswagen Autovehicule Comerciale a prezentat in paralel noul Caddy Maxi EcoFuel si, prin aceasta, un alt furgon compact cu motor pe gaz. In mod suplimentar, Volkswagen Autovehicule Comerciale a venit cu modelul California Cape2Cape creat pentru globetrotteri, precum si o versiune actualizata a modelului Multivan cu ampatament extins.
    Conceptul Polo BlueMotion
    Noul lider la capitolul consum redus este reprezentat de conceptul Polo BlueMotion. Acest automobil cu cinci locuri, cu cel mai redus consum de carburant la nivel mondial, este inca la stadiu de prototip. Consum: 3,3 litri! Emisii de CO2: numai 87 g/km! Sanse de adoptare in productia de serie: foarte mari! Inalta tehnologie la bord: un nou propulsor TDI de 1,2 litri cu tehnologie Common-Rail care dezvolta 55 kW / 75 CP, sistem automat de pornire-oprire si un alt sistem pentru recuperarea energiei de franare.

    Golf BlueMotion
    Cu noul Golf BlueMotion, Volkswagen prezinta solutia pentru autoturismul economic din prezent. In baza celei de-a sasea generatii a acestui bestseller a fost realizat un talent universal care ii va entuziasma nu doar pe soferii profesionisti, care parcurg frecvent distante lungi, ci si pe soferii de ocazie, prin consumul mediu de 3,8 litri (99 g/km CO2). Golf dispune de un sistem automat de pornire-oprire si mizeaza pe recuperarea fortei. In ciuda consumului foarte redus: Golf BlueMotion care dezvolta 77 kW / 105 CP nu este un automobil fara performante. Din contra, este un model dinamic, gratie cuplului motor de 250 newton-metri.
    Golf Plus BlueMotion
    Acelasi lucru este valabil pentru noul Golf Plus BlueMotion, care mizeaza pe acelasi propulsor nou TDI de 1.6 litri cu sistem de injectie Common-Rail si pe sisteme identice, precum cel destinat recuperarii energiei si un sistem de start-stop. Prin solutia constructiva, consumul este de 4,3 litri (emisii CO2 de 114 g/km), inregistrat de modelul Golf versatil cu acoperis inalt in medie la 100 kilometri. In raport cu concurenta, este asigurata o valoare optima, cu o noua reducere a consumului de 0,5 litri in comparatie cu primul Golf Plus BlueMotion. Cu un plin de 55 de litri, acest Golf parcurge fara probleme 1.100 de kilometri.
    Passat CC BlueTDI
    O distanta de 1.300 de kilometri intre doua alimentari poate fi parcursa de modelul foarte economic Passat CC BlueTDI. Acest Volkswagen se remarca prin performantele tehnologice deosebite, deoarece motorul sau – propulsorul BlueTDI de 105 kW / 143 CP cu catalizator SCR, care permite o reducere semnificativa a oxizilor de azot – este considerat cel mai ecologic motor diesel din lume! Numai 5,2 litri (!) motorina este consumul acestei limuzine rapide care atinge o viteza de 214 km/h. CO2: 139 g/km. Acest model Volkswagen respecta deja valorile limita impuse de norma de poluare Euro 6 care va intra in vigoare din anul 2014. La cerere, Passat CC BlueTDI beneficiaza de o cutie automata de viteze cu 6 trepte cu ambreiaj dublu. Un lucru este cert: in activitatea cotidiana, acest model raspunde tuturor cerintelor actuale. Iar aceasta in conditii durabile. Versiunea BlueTDI a limuzinei prezentata la Leipzig are la baza modelul de ultima generatie Passat CC Individual. Caracteristic: cele mai nobile materiale si dotari exclusiviste.

    Caddy Maxi EcoFuel
    Cu ocazia AMI, Volkswagen Autovehicule Comerciale prezinta versiunea de serie a modelului Caddy Maxi EcoFuel. Denumirea suplimentara „EcoFuel“ este utilizata in mod traditional de Volkswagen pentru sistemele de propulsie pe gaz, un carburant ecologic, dar si rentabil. Avantajul enorm oferit de Caddy Maxi EcoFuel: o distanta senzationala pentru aceasta categorie de autovehicule intre doua opriri pentru alimentare de 570 de kilometri in conditiile rularii exclusive pe gaz. Inclusiv cu „rezervorul de rezerva pentru benzina“ disponibil in mod suplimentar, modelul beneficiaza de o raza totala de actiune de 700 kilometri.
    California Cape2Cape
    Cu modelul special Cape2Cape bazat pe California Beach cu trapa actionata manual, Volkswagen Autovehicule Comerciale preia ideea de globetrotter. Inspirat de turul de succes de noua saptamani realizat de sportivul extrem Joachim Franz, inceput la Capul Nord si incheiat in Cape Town, pentru aspectul modelului California Beach s-a optat in mod constient pentru robustete. Astfel, Cape2Cape este o solutie pentru sportivii amatorii si persoanele dornice de aventura, pasionate de petrecerea concediilor in aer liber, care cauta un automobil potrivit pentru activitatile lor si care doresc in mod suplimentar sa isi petreaca noaptea chiar la bord.
    Multivan Comfortline
    Cu o versiune lunga actualizata a modelului Multivan Comfortline, Volkswagen Autovehicule Comerciale demonstreaza oferta sa foarte variata la capitolul limuzinelor de serie cu spatiu extins. Un ampatament suplimentar de 40 de centimetri asigura o suprafata destinata pasagerilor de aproximativ cinci metri patrati si, prin aceasta, asigura o oferta mai mult decat generoasa de spatiu la bord. Acest Multivan poate transporta pana la opt persoane.



    Sursa: Porsche Romania / Scorpion

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.