.
  • Campionatul Municipal de Tenis - Focsani, 2009

    O competitie pentru - amatori si profesionisti !


    Cine participa?
    Avem o pasiune comuna - tenisul, pe care-l practicam de placere, in timpul liber. Suntem elevi, studenti, angajati, patroni sau pensionari care nu prea am jucat prin concursuri. Vrem sa jucam meciuri cu miza, sa avem clasament si de ce nu, sa castigam trofee si premii !

    Cand si unde jucam?
    -Etapa I: 16-18.04.2009 - terenuri parc "N. BALCESCU";
    -Etapa II: luna mai,terenuri SUD (vezi Circuit BCR TENIS PARTENER);
    -Etapa III: 2-4.07.09 - terenuri parc "N. BALCESCU";
    -Etapa IV: luna august,terenuri SUD (vezi Circuit BCRTP);
    -Etapa V: 10-12.09.09 - terenuri parc "N.BALCESCU";
    -Etapa VI: 9-11.10.09 - terenuri parc "N.BALCESCU"- turneu MASTERS Nota: Administratorul Campionatului (P.F.A. Lupu Dan),isi rezerva dreptul de a modifica acest Calendar.Eventualele modificari vor fi anuntate la locatiile de concurs.

    Cum jucam?
    In functie de numarul de participanti/participante, tablourile de concurs vor fi de 8,16,32 cu primul tur liber pentru favoriti. Daca un tablou are mai putin de 6 concurenti, atunci se va juca "fiecare cu fiecare".
    Toate partidele se vor desfasura dupa sistemul "cel mai bun din noua", cu tie-break la 8-8, cu exceptia finalelor care se vor juca 2 din 3 seturi, cu tie-break pana la 10, in setul decisiv.
    Arbitrajele vor fi asigurate de catre participanti, care vor trebui sa cunoasca bine regulile jocului de tenis.

    Ce primim?
    Dupa fiecare etapa se vor afisa clasamentele (feminin+masculin) gen CAMPIONS RACE, cu punctele acordate dupa regulamentul Circuitului BCR TENIS PARTENER. Punctele de la dublu (jumatate), se adauga la cele de la simplu.
    La etapele II. IV si VI se vor acorda si trofee, diplome si diverse premii, primilor clasati.

    Ce trebuie sa dam?
    In primul rand, un e-mail la adresa: lupudan58@yahoo.com, cu o cerere simpla de inscriere in Campionat, cerere care reprezinta si o acceptare implicita a Regulamentului competitiei privind starea dvs. de sanatate, precum si expunerea dvs. in media locala. Ex: Sunt Ionescu Sorin,nascut la data de … ,tel …. Doresc sa particip la Campionatul Municipal 2009.
    Mai trebuie achitat la inceputul fiecarei etape o taxa de participare de 25 lei, care insa nu va fi obligatorie pentru proba feminina. Pentru etapele II si IV, taxa se stabileste de organizatorul etapei (40-80 lei).
    Si nu in ultimul rand, trebuie sa dam dovada de seriozitate si fair play, doar suntem amatori profesionisti,nu?

    Cine ne sprijina?
    Deocamdata ne bazam pe sprijinul CSM FOCSANI 2007.
    Oricine doreste sa ni se alature financiar la realizarea proiectului prezentat, o poate face la tel. 0237231483, 0745630158 si la e-mail: csmfocsani2007@yahoo.com


    Sursa: www.sportuldevrancea.ro via http://www.vrancea.com.ro

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.