.
 • Campania 'Inima Copiilor pentru Marie Curie'


  PROIECT

  Pentru copiii cu probleme cardiace grave exista o singura solutie: interventia chirurgicala - adeseori urgenta si foarte specializata.In tara noastra se nasc anual peste 900 de copii cu probleme cardiace grave, iar pentru ei exista prea putine centre in care pot fi operati si tratati.
  Este nefiresc, complicat si mult prea costisitor sa trimitem toti copiii bolnavi pentru tratament in strainatate. Uneori e imposibil! Uneori e foarte urgent!
  In partea de sud a tarii nu exista nici centru de cardiochirurgie pediatrica.
  La spitalul Maria Sklodowska Curie (fost Budimex) exista o aripa de spital nou construita unde urmeaza sa functioneze primul departament de chirurgie cardiaca din Bucuresti dedicat exclusiv copiilor.
  Asociatia noastra si spitalul vor utila o sala de operatii si un salon pentru terapie intensiva postoperatorie. Incaperile arata in momentul de fata ca in fotografii dar trebuie sa arate ca un centru medical performant.
  Lista de cumparaturi este lunga! Puteti sa ne ajutati sa nu ni se mai para asa.
  Proiectul are sprijinul Ministerului Sanatatii, al conducerii Spitalului si este impins inainte de specialisti care doresc sa vina si sa lucreze in noul departament. Ceea ce poate parea incredibil este ca unii dintre ei se intorc din strainatate ca sa le fie de folos copiilor nostri.
  Ne propunem, cu ajutorul vostru, sa strangem cel putin 500.000 EURO, suma minima cu care departamentul poate incepe sa functioneze

  Detalii suplimentare despre proiect si cum poti ajuta si tu afli aici.2 comentarii:

 1. Anonim says:

  daca ati face cunoscut si contul in care se pot vira cei 2% din impozit, ar fi foarte bine

 1. danyrolux says:

  Asa cum am scris in articol, toate detalii referitoare la modul cum puteti ajuta acesti copii, inclusiv prin directionarea celor 2%, le gasiti aici http://www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.