.
  • Join the club!


    Membrii clubului gratuit de limba engleză de la Centrul de Limbi Străine al Bibliotecii Judetene Vrancea vor avea parte de mai multe surprize de Crăciun.

    Întâlnirile care se desfăsoară săptămânal de la ora 16-18 la Centrul de Limbi Străine îi au ca protagonisti pe cei mai mici iubitori si doritori de a pătrunde în tainele limbii engleze.
    Săptămâna aceasta, la întâlnirea de joi, 11 decembrie, cele două grupe de copii, cu vârste cuprinse între 4 si 9 ani, se vor distra pe cinste. Prin bunăvointa părintilor-voluntari, piticii vor avea parte de un brădut pe care îl vor împodobi pe ritmuri de colinde englezesti si vor cânta si dansa la un “birthday party”, dar nu singuri.
    Alături de profesorul voluntar de limba engleză, Ionelia Bobaru, care îi îndrumă pe pitici, se vor alătura si alti voluntari ai Centrului de Limbi Străine. Directoarea Grădinitei nr. 15 din Focsani, Alina Badiu, elevii Liceului de Muzică si Arte Focsani, care au donat globulete, beteală si instalatii pentru brădutul de Crăciun, părinti si invitati de peste oceane, care îi vor “sprijini on-line”, tocmai din America, la împodobirea bradului.
    John Korst, directorul ONG-ului american “A Thousand Books”, principalul donator de carte al Centrului de Limbi Străine, va ura sărbătoritei un Happy Birthday în direct alături de toti cei prezenti, iar voluntara de la Liceul de Artă, Marcela Boldasu, le va face o demonstratie live despre cum se confectionează cerceii.
    Printre torturi, ritmuri de colinde, globulete si beteală, Mos Crăciun voluntar îsi va face simtită prezenta si implicarea activă prin chipurile si munca voluntarilor, fie ei părinti, elevi si cadre didactice.
    Urăm pe această cale un călduros La Multi Ani! Laurei, micul nostru membru sărbătorit de la Clubul de engleză si Sărbători fericite si albe întregii comunităi pe care o îndemnăm de fiecare dată:


    IMPLICĂ-TE SI TU! SE POATE!

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.