.
  • Club de spaniolă gratuit pentru tineri la Centrul de Limbi Străine al Bibliotecii Judeţene


    Centrul de Limbi Străine al Bibliotecii Judeţene Vrancea dă din nou startul la înscrieri, de această dată pentru Clubul de limba spaniolă.

    Începând cu data de 08.12.2008 se fac înscrierile pentru clubul de spaniolă pentru tineri cu vârste între 15-17 ani, la Centrul de Limbi Străine din str. Republicii nr. 8 (vizavi de Parcul Bălcescu) sau la telefon 0237-231161, zilnic între orele 12-16 şi vinerea între 11-13.30. Data finală pentru înscrieri este 12 decembrie. Persoana de contact pentru detalii suplimentare, Anamaria Cătănoiu, coordonator Centrul de Limbi Străine.

    Orele de desfăsurare ale clubului vor fi lunea sau martea, între 11.30-12.30, în fiecare săptămână.

    “În urma numărului mare de solicitări si a succesului clubului de limbă engleză, am căutat alternative de a initia si alte cluburi de limbi străine, asa cum am promis comunitătii. Mihaela Moisă, profesor de limba spaniolă la Liceul Pedagogic “Spiru Haret” Focsani, s-a oferit voluntar pentru a coordona clubul pentru tineri. Vom face pentru început doar o grupă de maxim 20 de membri. Prioritate au întotdeauna primii înscrişi. Următorii vor intra pe lista de asteptare, ca si la clubul de engleză, în perspectiva înfiintării pe viitor a unei a doua grupe. Acest lucru va depinde de doamna profesoară si de felul în care se va desfăsura clubul.”




    Sursa: Anamaria Cătănoiu- coordonator Centrul de Limbi Străine / Scorpion

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.