.
  • Scorpion prezinta rezultatele Lirei Carpatine Nemtene, editia a XXIII-a


    Scorpion promoveaza actiunile ecologice, acesta fiind motivul pentru care pe 1 aprilie 2008 Scorpion a incheiat un parteneriat cu ADD ‘Focul Viu‘ Focsani



    In perioada 21-23 noiembrie 2008 echipa Asociatiei pentru Dezvoltare Durabila “Focul Viu” Focsani a participat la a XXIII-a editie a Lirei Carpatine Nemtene la Cabana Baraj, situata langa Barajul Bicaz.
    Concursul organizat de Clubul de Turism Montan Petrodava din Piatra Neamt a adunat numerosi iubitori ai muntelui, oameni deosebit de talentati dar in primul rand prieteni.Printre cluburile participante au fost Trecatorii-Fetesti, Hasmas, K Noi-Bistrita, Marea Neagra-Navodari, Carpatic-Bucuresti, Montaniard-Bucuresti, Veniti cu Noi-Bacau, etc.
    ‘Am participat la toate probele de concurs: AFISAJ (fotografii, afis ecologic si caricatura), Proiectie Video si Cultural. Echipa “Focul Viu” a obtinut locul II la Afisaj si Locul II la Cultural‘, a declarat Teodora Grosu, vicepresedinta ADD Focul Viu Focsani.

    Podiumul la general a fost:


    Locul I General Trecatorii-Fetesti,
    Locul II General Focul Viu-Focsani,
    Locul III General Veniti cu Noi-Bacau.


    Dincolo de premiile obtinute important in astfel de intalniri este prietenia dintre oameni ce au pasiuni comune. Va multumim Petrodava!

    Detalii suplimentare eveniment gasiti aici.


    Sursa: Asociatia pentru Dezvoltare Durabila ‘Focul Viu’ Focsani / Scorpion


    Galerie foto







0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.