.
  • Volkswagen expune noul T-Cross în Concept Store-ul din Plaza România la o lună de la premiera mondială
    București, 3 decembrie 2018 - Noul T-Cross, primul SUV de dimensiuni reduse din portofoliul Volkswagen, a fost arătat oficial la sfârșitul lunii octombrie, în paralel, în trei mari metropole din trei colțuri diferite ale lumii: Amsterdam, Shanghai și Sao Paolo. Începând cu luna decembrie 2018 modelul va fi expus în mall-ul Plaza România, în Concept Store-ul deținut aici de marca de origine germană. Cu această ocazie se lansează și vânzările exclusiv online pentru acest model. Românii vor putea opta pentru ediția specială T-Cross First Edition, care cuprinde pachete de siguranță precum Blind Spot Plus și Rear Traffic Allert, sisteme de asistență precum Front Assist și Lane Assist dar și pachete de conectivitate cum ar fi CarNet Guide & Inform și App Connect. Mai multe detalii despre promoția de lansare pot fi găsite la: t-cross.volkswagen.ro
    T-Cross completează portofoliul Volkswagen la categoria SUV, alăturându-se modelelor deja consacrate Tiguan, T-Roc sau Touareg. În 2020 la această listă se va adăuga primul SUV Volkswagen 100% electric, respectiv ID. CROZZ.
    "România este una dintre cele mai importante piețe Volkswagen pe segmentul SUV. Ne bucură să putem prezenta acest model într-un spațiu eminamente urban, respectiv un mall dintr-un cartier important din Capitală. Reușim să aducem, așa cum am promis, în Concept Store-ul din Plaza România un model aparte, foarte important în strategia de dezvoltare a grupului", menționează Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen.
    Începând cu data de 5 decembrie Volkswagen va iniția vânzarea exclusiv online pentru 100 de unități T-Cross First Edition. Acest model ediție specială va fi disponibil doar online, într-o singură configuratie. Lansarea oficială a modelului T-Cross pe piața din România va avea loc în luna aprilie 2019.
    T-Cross este primul SUV de talie mică al mărcii, fiind mai scurt decât T-Roc și mai compact decât Tiguan. Modelul crossover urban redefineşte standardele în cadrul clasei sale, devenind însoţitorul ideal în cotidian, dar şi mai departe. T-Cross este construit pe baza platformei modulare transversale (MQB - germ. Modulare Querbaukasten), care permite ca puntea frontală să fie poziţionată foarte în faţă. La o lungime totală de 4,11 metri, ampatamentul de 2,56 metri este relativ mare, ceea ce creează condiţiile necesare unui interior generos, cu suficient spaţiu pentru cinci persoane. Noul T-Cross este dotat în echiparea standard cu numeroase sisteme de asistenţă pentru şofer, care până în prezent erau rezervate exclusiv claselor auto superioare.
    La începutul lunii noiembrie Volkswagen a inaugurat primul concept store auto din România amplasat la parterul mall-ului Plaza România din București. Vizitatorii centrului comercial au aici parte de o experiență unică interactivă într-un magazin dotat la cele mai înalte standarde tehnologice. Clienții interesați să vadă noul T-Cross au acces în Concept-Dtore și la o zonă digitală, zone de accesorii sau de realitate virtuală. Doar în prima lună de activitate, Concept Store-ul a înregistrat vânzări în valoare de circa 70.000 de euro.
    Sursa: Volkswagen Romania

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.