.
  • Lansarea noilor Logan, Sandero şi Stepway – Evenimentul anului în Argeş la Gala Profit


    Automobile Dacia a primit premiul pentru „Evenimentul anului 2012 în Argeş” din partea publicaţiei argeşene Profit, care a organizat, la sfârşitul lunii noiembrie, cea de-a cincea ediţie a Premiilor „Omul Anului 2012 în Argeş”. Premiul, acordat pe baza voturilor exprimate de cititorii publicaţiei, certifică succesul lansării în România a celor trei noi modele Dacia Logan, Sandero şi Sandero Stepway.


    La eveniment, care a avut loc în Curtea de Argeş, unde se află sediul redacţiei Profit, au participat personalităţi din diverse domenii de activitate – politică, economie şi afaceri, cultură, educaţie, media.

    Alte trofee au mai fost acordate pentru „Omul anului în Afaceri” (Bibiana Stanciulov, Magiun de Topoloveni), „Omul anului în Cultură” (Sebastian Tudor, directorul Teatrului Davila, Piteşti), „Omul anului în Administraţie” (Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului), „Omul anului în Sănătate” (Ionela Dăneţ, managerul Spitalului Municipal Curtea de Argeş), „Omul anului în Învăţământ” (Ionel Didea, rectorul Universităţii Piteşti), „Parlamentarul anului” (Andrei Gerea, deputat), „Banca Anului” (BRD), „Cel mai bun primar de comună” (Gheorghe Stancu, primarul Bascov).
       
    Automobile Dacia a lansat, în luna noiembrie, în România cele trei modele în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Romaero-Bucureşti, la care a participat şi preşedintele României, Traian Băsescu. În 2012, alte trei modele noi au intrat în gama Dacia, Dacia Lodgy, Dacia Dokker şi Dacia Dokker Van, fabricate în uzina Renault-Nissan din Tanger (Maroc). În prezent, cu cele şase noi modele lansate în 2012, Dacia are cea mai tânără gamă auto din Europa.

    Ziarul Profit, săptămânal regional argeşean, este singura publicaţie locală cu o pagină permanentă dedicată domeniului auto.


    Sursa: www.daciagroup.com


    luni, 10 decembrie 2012, 10:39   

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.