.
  • Concurs Opel Mokka: Cool x Urban




    • 45 de secunde pentru a impresiona într-un clip producţie proprie.
    • Marele premiu: un Opel Mokka
    • Cinci oraşe găzduiesc standurile dedicate concursului



    Bucureşti. Noul Mokka, SUV-ul subcompact al Opel, pune la încercare talentul şi inspiraţia celor care îi împărtăşesc principalele atribute: cool şi urban. Cinci mari oraşe găzduiesc concursul ce se desfăşoară într-o primă fază până pe 15 decembrie.


    Cei care îşi doresc un Opel Mokka pot concura mergând la standurile dedicate, unde vor înregistra cel mai cool x urban filmuleţ pe care îl pot imagina, având ca background noul model Opel. Filmuleţul va fi încărcat pe canalul media dedicat concursului, intrând în compeţia pentru cele mai multe vizualizări şi aprecieri. Până pe 20 ianuarie, voturile se vor contoriza determinând cea mai apreciată participare şi, implicit, câştigătoarea marelui premiu.



    Un Opel Mokka este marea miză a concursului, iar maşina va fi primită de realizatorul celui mai votat film. Pe de altă parte, filmul cu cele mai multe vizualizari va primi 1000 de euro, iar numeroase premii speciale se acordă prin tragere la sorţi în funcţie de numărul de voturi acumulat la finalul competiţiei: minim 250 de voturi: 5 mingi de baschet si 5 mingi de fotbal, minim 500 de voturi: 5 genti Samsonite, minim 750 de voturi: 5 placi de snowboard, minim 1.000 de voturi: 5 biciclete. Participanţii pot înregistra şi propune oricâte filme doresc.


    Standurile Opel sunt amenajate în Bucureşti - AFI Cotroceni Mall, Iaşi - Palas Mall, Timişoara - Iulius Mall, Constanţa - Maritimo Mall şi Oradea - Oradea Shopping City. Programul echipelor de concurs este între orele 13-22, în perioada 1-15 decembrie 2012.


    Cu Mokka, Opel este primul producător german care a pătruns în segmentul autovehiculelor sport utilitare subcompacte (segmentul B de autovehicule SUV). Mokka a obţinut rezultate impresionante în toate cele cinci categorii de teste de siguranţă efectuate de Euro NCAP. Noul SUV de la Opel a obţinut punctajul maxim în cadrul categoriei sistemelor de asistenţă pentru siguranţă, devenind unul dintre foarte puţinele autovehicule de pe piaţa europeană care au obţinut rezultate atât de bune în urma testelor.


    Sursa: Opel Romania / Auto Aiss Focsani


    luni, 10 decembrie 2012, 08:07  

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.